Referencer

”Netværket er som et hjem og en familie for mig”

For seks måneder siden var jeg klar til at dreje nøglen om og lukke mit firma. Efter en håndfuld hæderlige år som selvstændig tekstforfatter og PR-mand var tanken tom. Det samme var ordrebogen og firmakontoen.

Værst af alt: Jeg havde mistet troen: Troen på egne evner. På firmaet. På fremtiden.

Et halvt år senere går forretningen strygende. Forvandlingen skete, da jeg overgav mig. Da jeg lidt modstræbende tog imod et tilbud fra KildeConnect og Sparekassen Danmark Erhvervsnetværk.

Jeg er selvstændig af en grund. Faktisk flere: Jeg sætter stor pris på frihed. Det føles rart at forfølge drømme og sætte kursen i sit arbejdsliv. Jeg er stolt over at skabe noget nyt. Jeg stortrives uden chefer med ret til at lede og fordele mig. Og jeg hylder i bund og grund princippet, at vi der kan, skal klare os selv.

Desto større er ulykken, når intet af dette længere er virkelighed. Når ens firma er et tomt fængsel på randen af fallit. Alle soloselvstændige ved det: Et firma er ikke et CVR-nummer – det er en voldsom stor del af dit liv og din identitet som menneske. Du er dit firma. Firmaet er dig.

Sammen havde PR-værkstedet og jeg overlevet det første svære år, som i gennemsnit tager livet af 27 ud af 100 iværksættere. Senere klarede vi skærene i coronakrise og nedlukning – uden at låne én krone. Vi havde sågar fundet fodfæste efter en drastisk og lidt impulsiv flytning fra Nordsjælland til Nordvestjylland.

Men i 2023 kom med et års forsinkelse uhørt trange tider. Alt for mange kunder var fanget af uvejr på globale markeder. Krig og kriser blev for mit firma forvandlet til stilstand mere smittefarlig og ødelæggende end muteret coronavirus.

Jeg tog en beslutning: At bruge de sidste småmønter på en adgangsbillet til KildeConnect og Sparekassen Danmark Erhvervsnetværk Midt- og Vestjylland.

Forvandlingen er til at tage og føle på!

Jeg behøver ikke åbne min notesbog eller MacBook Pro for at finde de seneste seks måneders vigtigste pointe. Læresætningen består af to ord: Ræk ud!

Ensomheden er brudt. Jeg er ikke længere alene. Jeg er med i et netværk af flere hundrede driftige mennesker, der har gennemlevet op- og nedture. Som gavmildt deler ud af personlige sejre og nederlag, giver tip og gode kontakter. Og vigtigst: Giver mig troen tilbage. Troen på mig selv. Troen på firmaet.

Jeg er med i et netværk, som mødes på en måde, der passer mig. Tro mig – jeg har været til uendeligt mange netværksmøder, hvor jeg blev bænket som publikum til shows med powerpoints, verden nok var bedst tjent uden. Hvor jakkelommen ved hjemkomst var bugnende fuld af visitkort, der pegede i alle mulige og umulige retninger. Ja, sågar netværksmøder med striks mødepligt, pointsystemer og internt hierarki, som var det Scientology for selvstændige.

Nu føler jeg mig hjemme. Og jeg har fået en ny familie. Vi er vidt forskellige – og heldigvis for det – men vi har det vigtigste til fælles. Vi er selvstændige og vi vil hinanden det godt. Vi brænder for vores egen succes – og vi brænder for hinandens.

Ja, jeg er en fremmed fugl og tilflytter, men jeg er på forunderlig vis vendt hjem.

Der er en verden til forskel på dengang for seks måneder siden og i dag: Nu oplever jeg at blive anbefalet i andet, tredje og fjerde led. Af mennesker langt borte. Mennesker jeg ikke kender. Aldrig har mødt.

Jeg sidder på en flad forblæst strandeng og skriver fortællinger om en multinational kæde med 338 filialer i 16 markeder på tre kontinenter.

I ly af aftenmørket sidder jeg i al hemmelighed og skriver historien om en lille virksomhed, der er i fuld gang med at udtage dansk og internationalt patent på en produktionsmetode, der vil revolutionere markedet herhjemme og i resten af verden.

I 2023 var jeg sat på pause, men nu varsler en af mine største kunder opgaver fra Skagen i nord, via Thisted, Fyn og Sjælland til Spanien i syd.

Et globalt samarbejde vil – om alt går vel – snart kalde mig til Skotland.

Og jeg skriver kundecases og hjemmesidetekster for virksomheder i Næstved, Høje Taastrup og København. Jeg aner ikke, hvordan de gode mennesker ad snørklede omveje fandt mit lille kontor på en ukendt ø i Limfjorden.

Men jeg ved én ting: Jeg fandt troen, mig selv og mit firma, da jeg traf Jeanette Kilde – og kort efter løste billet til et helt særligt erhvervsnetværk!

Således anbefalet.”

Henrik Kastoft
Kastoft Kommunikation ApS

"Jeg har haft den store fornøjelse af at være en del af Sparekassen Danmarks Erhvervsnetværk i efterhånden mange år, og det er ubetinget det bedste erhvervsnetværk jeg nogensinde har været en del af. Til dagligt har jeg mange forskellige kasketter på; HR, marketing, grøn omstilling, ledelse, m.v. og jeg har gennem netværket fået uvurderlig sparring, tips og værktøjer inden for alle disse emner. Det er ikke bare et erhvervsnetværk, men også et rum for dybtgående relationer og fortrolige snakke.

Sammenholdt med et årshjul af oplevelser langt ud over det forventede, så er kontingentet en dråbe i det regnskab.

Dette netværk er ikke et sted, hvor man udveksler visitkort. Det er en samling af mennesker, med et oprigtigt ønske om at støtte hinanden, ikke kun i erhvervslivet, men også personligt. Det er et relationsbaseret netværk, hvor forbindelserne går ud over det professionelle og bliver til ægte venskaber.

Fra spændende diskussioner og workshops til sociale arrangementer og fælles rejser har jeg haft mulighed for at lære mine mednetværks-kolleger at kende på en måde, jeg aldrig havde forventet.

Jeg er aldrig gået fattigere fra et morgenmøde. Der har altid været en eller anden form for ny viden, refleksion eller idé jeg har taget med hjem.

Alt i alt kan jeg varmt anbefale Sparekassen Danmarks Erhvervsnetværk til enhver erhvervsdrivende, der søger ÆGTE netværk. Det er et godt og stærkt netværk med fantastiske mennesker, der virkelig ønsker hinanden det bedste”

Lise Korsgaard
Ejer, Salling Autogenbrug

Socialt samvær med ligesindede

Hygge og god kaffe

Ny viden og udvidelse af min horisont

En slags kollegaer og venner

Ole Clausen
Forsikringsmægler, Honestus & Partners

"Som udbyder af efteruddannelse er det vigtigt for mig at have fingeren på pulsen. Gennem Sparekassen Danmark-netværket møder jeg mange spændende mennesker fra vidt forskellige brancher.

Jeg får sammen med dem inspiration og energi på møder og virksomhedsbesøg, gennem faglige og sociale oplæg.

Jeg har fået nye kunder og idéer til nye kursustiltag, ligesom jeg forsøger at hjælpe de andre i netværket med fx opgaver, referencer og jobmuligheder.

Paletten af muligheder for at deltage er stor, både mht. indhold og geografi. Jeg prioriterer af de nævnte grunde at deltage, og – ikke mindst – fordi Jeanette Kilde er en superdygtig netværksfacilitator med en smittende entusiasme. Hun bringer mennesker sammen, sikkert fordi hun slet ikke kan lade være.”

Inger Holm
Uddannelseskonsulent, Mercantec

”Igennem mere end et år har jeg været en del af Sparekassen Danmark Netværket. Jeg savnede faglig sparring og mulighed for at udvide mit netværk. Sparekassen Danmark Netværket gjorde det muligt, og jeg har fået udvidet mit netværk meget og endda til flere byer, som også er med. Udover faglig og personlig sparring med andre medlemmer får du adgang til en masse fantastiske arrangementer og oplevelser. Spændende virksomhedsbesøg, gode morgenmøder og sociale arrangementer på tværs af flere byer. Har du også brug for at udvide dit netværk? Så vil jeg på det kraftigste anbefale at blive en del af dette fantastiske netværk.”

Søren Johansen
Adm. direktør, BusinessPark Struer

"Direkte, Fokuseret, Nysgerrig, Inspirerende, Vidende, Udvidelse af bekendskaber. Jo, Jeanette Kilde kan noget helt "unikt" gennem sin entusiasme og sit engagement. Ja, man kan faktisk blive "afhængig" af møderne. Personligt har Sparekassen Danmark og Revision Limfjord ErhvervsNetværk min første prioritet."

Dan Gyldenberg
Ejer KVR

"Jeg har nu været med i netværket Sparekassen Danmark / Kilde Connect i snart 2 år. Det har givet nogle gode relationer ikke kun i forhold til erhverv, men bestemt også privat. Det er en glæde hver gang, man har været til et møde med nogle af de andre medlemmer.

Derudover så har det ikke bare været oplevelsesrigt, det har også givet nogle sjove oplevelser."

Jesper Poulsen Houlborg
STS Biler - Toyota Skive

Vil du være medlem?

Hvis du ønsker at høre mere om erhvervsnetværk er du velkommen til at kontakte os på telefon samt e-mail.