Referencer

”Igennem mere end et år har jeg været en del af Sparekassen Danmark Netværket. Jeg savnede faglig sparring og mulighed for at udvide mit netværk. Sparekassen Danmark Netværket gjorde det muligt, og jeg har fået udvidet mit netværk meget og endda til flere byer, som også er med. Udover faglig og personlig sparring med andre medlemmer får du adgang til en masse fantastiske arrangementer og oplevelser. Spændende virksomhedsbesøg, gode morgenmøder og sociale arrangementer på tværs af flere byer. Har du også brug for at udvide dit netværk? Så vil jeg på det kraftigste anbefale at blive en del af dette fantastiske netværk.”

Søren Johansen
Adm. direktør, BusinessPark Struer

"Direkte, Fokuseret, Nysgerrig, Inspirerende, Vidende, Udvidelse af bekendskaber. Jo, Jeanette Kilde kan noget helt "unikt" gennem sin entusiasme og sit engagement. Ja, man kan faktisk blive "afhængig" af møderne. Personligt har Sparekassen Danmark og Revision Limfjord ErhvervsNetværk min første prioritet."

Dan Gyldenberg
Ejer KVR

"Jeg har nu været med i netværket Sparekassen Danmark / Kilde Connect i snart 2 år. Det har givet nogle gode relationer ikke kun i forhold til erhverv, men bestemt også privat. Det er en glæde hver gang, man har været til et møde med nogle af de andre medlemmer.

Derudover så har det ikke bare været oplevelsesrigt, det har også givet nogle sjove oplevelser."

Jesper Poulsen Houlborg
STS Biler - Toyota Skive

Vil du være medlem?

Hvis du ønsker at høre mere om erhvervsnetværk er du velkommen til at kontakte os på telefon samt e-mail.