Thy

Som medlem af vores netværk bestemmer du selv hvor meget du har tid og interesse i at deltage i.

Som medlem får du adgang til en bred vifte af netværksgrupper og arrangementer via vores app.  Du har derfor mulighed for at deltage i andre byer og grupper uden det koster dig ekstra.

Formålet er at skabe fokus på vidensdeling og opbygge relationer forskudt af branche og byer.

Vi opfordrer alle medlemmer til at deltage aktivt i fællesskabet ved at være en del af flere grupper og arrangementer. Sammen skaber vi et stærkt og inkluderende netværk.

Bliv medlem i dag for at begynde din rejse med os!

Sparekassen Danmark
Silstrupparken 2
7700 Thisted

Kom til morgenmøde om fremtidens investeringer! I samarbejde med Sparekassen vil vi gerne invitere til  morgenmøde i Sparekassen Danmarks kontor i Thisted.

Her vil vi give jer sparekassens syn på den finansielle vejrudsigt, og derudover vil vi fortælle om Sparekassen Danmark ErhvervsNetværk.

Limfjords Teateret
Frederiksgade 5
7700 Thisted

Max antal deltagere: 20

Det er en kæmpe fornøjelse at invitere til middag i komplet mørke vi  sættesr dine smagsløg og sanser i særdeleshed på prøve, når I skal spise en hemmelig 3-retters menu i komplet mørke. Det er sjovt, intimt og grænseoverskridende på én og samme tid.

Nørbygård, Forsorgshjem og alkoholbehandlingscenter
Nørbyvej 4
7730 Hanstholm

Max antal deltagere: 50

Du inviteres hermed til en eftermiddag, hvor vi vil dele indsigt og viden om Nørbygårds dedikation til at støtte mennesker i udsatte livspositioner.

Program:

Nørbygårds Indsatser: Vi vil indlede aftenen med en kort præsentation af Nørbygårds mange initiativer, herunder forsorgshjem til hjemløse og funktionelle hjemløse, intensiv døgnalkoholbehandling med tilbud til pårørende, Bo- og træningstilbud samt vores projekt sociale drive out i Thisted, Jammerbugt og Ålborg Kommune.

Rusfrie Netværk: Vi vil også dele information om vores rusfrie netværk i Herning, Holstebro, Ålborg, Nykøbing og Viborg, hvor de arbejder på at skabe støttende fællesskaber.

Afklaring om Afhængighed: En kort præsentation af sygdommen afhængighed - en vigtig forståelse, der danner grundlaget for vores tilgang til støtte. Vi ønsker at belyse, at det ikke blot handler om at "tage sig sammen".

Støtte på Arbejdspladsen: Afslutningsvis vil vi diskutere, hvordan arbejdsgivere kan støtte medarbejdere i aktivt misbrug. Vi tror på, at en støttende arbejdsplads kan spille en afgørende rolle i rehabiliteringsprocessen.

Sparekassen Danmark
Silstrupparken 2
7700 Thisted

Det er en fornøjelse at invitere til morgenmøde med indslag !

Har du styr på din målgruppe? Og har du styr på, hvordan du opretholder troværdigheden i dit brand – og ikke kommer til at ”skyde med spredehagl” i din markedsføring?

På dette møde fortæller Elisa Grauenkjær fra Vizuall brand- & designbureau om Emotionelle Kundetyper®, som er en forskningsbaseret metode, der underbygger de rette følelser hos forbrugeren i og omkring købsprocessen.

Med Emotionelle Kundetyper® arbejdes der med at konstruere en ”Possible world”, hvormed brandet selv styrer, hvad der kommunikeres, hvordan det kommunikeres både med det skrevne og med den grafiske linje, hvordan fysiske omgivelser tager sig ud, hvordan den online tilstedeværelse bør være og sågar hvordan beklædning ser ud.

Alt dette findes der retningslinjer for, hvis man arbejder med Emotionelle Kundetyper®.

Elisa vil arbejde case-baseret på mødet – og der vil blive uddelt gode råd og ideer til jeres egen markedsføring.

Sparekassen Danmark
Silstrupparken 2
7700 Thisted

Det er en fornøjelse at invitere til morgenmøde med indslag om Bevidst (selv) ledelse": En Berigende Talk om Personlig og Professionel Vækst

Er du klar til at udforske nye horisonter af personlig og professionel vækst? Tag med på en berigende talk præsenteret af Birgitte Ahlman Landbo, ejeren af Co:Act Coaching & Consulting og Forever Living by Ahlman.

Dykker Vi Ind i:

Magten Over Dine Tanker: Lær at mestre dine tanker og forme din egen skæbne med metakognitiv teori. Forstå, hvordan dine tanker styrer dine handlinger og resultatet af dine beslutninger.

Trivsel Gennem Bevidsthed og Ansvar: Opdag vejen til en dybere trivsel gennem bevidsthed og viljen til aktiv forandring. Se, hvordan en dybere forståelse af dig selv kan transformere din tilgang til livet og arbejdet.

Personlig Transformation for Professionel Succes: Udforsk den uundgåelige forbindelse mellem din personlige udvikling og din professionelle succes. Lær at sætte rammerne for din egen vækst og skabe en stabil platform for professionel excellence.

Læring som En Konstant, Meningsfuld Proces: Acceptér læring som en konstant rejse, der former din mentale stabilitet og indre modstandskraft. Opnå et dybere selvværd og en følelse af mening gennem en konstant stræben efter at lære og udvikle dig.

Vær klar til en intensiv og indsigtsfuld oplevelse, der vil udfordre, invitere og inspirere dig til at omfavne en ny tilgang til din personlige og professionelle vækst.

Tilmeldingsfrist: 01-05-2024

Mere info kommer

Ejner Hessel
Løvevej 17
7700 Thisted

Det er en kæmpe fornøjelse at invitere til Netværks-aften med Malthe Jacobsen hos Ejner Hessel

Du inviteres hermed til lækker -aften hos Ejner hessel i thy.

Kom og lyt til racerkører Malthe Jacobsens spændende fortælling om ”Thy til Le Mans”.

Vi vil sørge for lækker tapas og gode vine, som vi kan nyde, mens vi udforsker de spændende biler, der vil være udstillet i lokalerne.

Efterfølgende vil der være god tid til at netværke og sparke dæk.

Vil du være medlem?

Hvis du ønsker at høre mere om erhvervsnetværk er du velkommen til at kontakte os på telefon samt e-mail.