Struer

Som medlem af vores netværk bestemmer du selv hvor meget du har tid og interesse i at deltage i.

Som medlem får du adgang til en bred vifte af netværksgrupper og arrangementer via vores app.  Du har derfor mulighed for at deltage i andre byer og grupper uden det koster dig ekstra.

Formålet er at skabe fokus på vidensdeling og opbygge relationer forskudt af branche og byer.

Vi opfordrer alle medlemmer til at deltage aktivt i fællesskabet ved at være en del af flere grupper og arrangementer. Sammen skaber vi et stærkt og inkluderende netværk.

Bliv medlem i dag for at begynde din rejse med os!

BusinessPark Struer
Fælledvej 17
7600 Struer

Tilmeldingsfrist: 24-01-2024

Sparekassen Danmark
Tegltorvet 1
7600 Struer

Tilmeldingsfrist: 26-02-2024

TID ER EN RESSOURCE – BRUG DEN KLOGT!

Tid er en ressource og den kan være vanskelig at styre – og til tider meget flyvsk! Men er det muligt at udnytte den, så den bliver til din PLUStid-fordel? En fordel, som med rette vejledning kan betyde, at du og din virksomhed kan opnå større fleksibilitet, skabe en mere attraktiv arbejdsplads og forbedre indtjening.

Nu tænker du måske, hvordan jeg kan hjælpe dig med at bruge tiden mere effektivt, så den bliver til din værdiskabende PLUStid-fordel på arbejdet. Det gør jeg med forbedringskoncepter, som jeg har udviklet og implementeret igennem flere år.

Dét vil jeg meget gerne fortælle dig lidt mere om og samtidigt afsløre, hvor nogle af de uudnyttede PLUStid potentialer typisk ligger gemt. Jeg giver også et par generelle tips til forvandling af MINUStid til PLUStid!

Kom og få et 60 minutters inspirerende og underholdende indlæg samt hvordan du går fra TANKER til HANDLING. 

Høloftet/Hargaard Vinimport
Skærshøjvej 11
7790 Thyholm

Max antal deltagere: 40

Det er en KÆMPE fornøjelse at invitere til en lækker netværksaften med Jesper Nyborg, som vil lave Radio Høloftet.

Hvad vil aftenen indeholde?

 • Fællesspisning indeholdende
  • Fiskeforret
  • Salat med kød
  • Tapas
  • Oste
  • Kage
 • 2 timers radioudsendelse
 • Hemmelig musikalsk gæst
 • Mulighed for lytterønsker
 • En lækker netværksaften med en masse skønne medlemmer

Radio Høloftet - live radio
Radio Høloftet er et radioprogram - men er ikke som alle andre radioprogrammer. Du kan ikke streame det. Du kan heller ikke hverken podcaste eller downloade det. Du kan kun høre det, hvis du er der - men så kan du til gengæld være med til at lave programmet.

En central del af det er nemlig dine lytterønsker, som du sender ind og vi måske skal høre… og måske fortæller du en fed historie om netop din sang! Ellers spiller vært Jesper Nyborg (P4 & P5) cool vinyler og krydrer med historier om musikken, og så kan du i programmet møde en Hemmelig Gæst. Det er næsten altid en musiker eller sanger, der spiller en sang eller tre live og gi’r et interview om sin musik.

Programmet kan også finde på at byde på en gæste-dj, livereporter eller noget helt tredje… meget er muligt i de par timer, programmet varer.

Radio Høloftet går i luften efter nyhederne kl. 20.00, men allerede kl. 18.30 mødes lytterne til hygge og fællesspisning.

Hjemmeis/Fråst
Nybovej 35
7500 Holstebro

Tilmeldingsfrist: 18-03-2024

Det er en kæmpe fornøjelse at invitere til virksomhedsbesøg.

Kom med til et spændende virksomhedsbesøg hos, Lyden vi alle kender DING::DING... - tidligere kendt som Hjem-IS og nu stolt kaldet FRÅST - Kom og hør hvorfor!

Under besøget vil I få mulighed for at dykke ned i historien bag de elskede isprodukter og opdage, hvorfor de har valgt at omfavne navnet Fråst. De vil tage os med på en rundtur i deres faciliteter, hvor vi får mulighed for at udforske deres lager, dykke ned i fryseren og stifte bekendtskab med deres topmoderne Fråst-biler.

Dette besøg er en unik mulighed for at lære mere om virksomheden, deres passion for is og hvordan de stræber efter at levere kvalitetsprodukter til deres kunder. Jeg ser ser frem til at dele deres historie med jer og der vil være mulighed for at få besvaret eventuelle spørgsmål, I måtte have.

Tilmeldingsfrist: 15-04-2024

Det er en fornøjelse at invitere til virksomhedsbesøg på Solceller / vindmøller.

Mere info kommer.

Beierholm
Ved fjorden 25
7600 Struer

Tilmeldingsfrist: 07-05-2024

Noget med fradrag - skat og bilag  på den fede måde:-)

Tilmeldingsfrist: 13-05-2024

mere info følger 

Vil du være medlem?

Hvis du ønsker at høre mere om erhvervsnetværk er du velkommen til at kontakte os på telefon samt e-mail.